Home
 
Despre noi
Showroom
Consignaţie
Avariate
Tuning
Catalog
Auto V.I.P.
Finantari
Referente
Link-uri utile
Servicii
Buy-back
Parteneri
Comanda
Contact
 
Versiune HTML
 
 
        Buy-back
 

Achizitionari autoturisme in sistem buy-back

 

XBGAutomobile lanseaza incepand cu data de 15 octombrie 2006 sistemul de vanzare buy-back, asigurand o varietate de optiuni celor care doresc sa achizitioneze un autoturism second-hand din import, fie direct din parcul propriu aflat in Arad, Calea Radnei nr. 179, fie la comanda, in functie de preferinta clientului.

Acest sistem se adreseaza tuturor posesorilor de autoturisme, care au platit cash valoarea masinii sau care au achitat integral contractul de rate sau leasing.

XBGAutomobile va poate oferi consultanta in vederea obtinerii unei finantari in sistem leasing sau a unui credit bancar pentru obtinerea sumei de bani de care aveti nevoie pentru achitarea contravalorii noului autoturism.

Clientul care doreste sa-si schimbe masina veche va contacta personalul XBGAutomobile si in baza unei fise de evaluare se va oferi un prt concret, care va constitui cota-parte din contravaloarea autoturismului care se doreste a fi achizitionat.Autoturismul vechi, recuperat in sistem buy-back, va fi vandut apoi de catre XBGAutomobile ca second-hand, respectand un raport calitate/pret avantajos.

Pentru a beneficia de avantajele acestui sistem, nu trebuie decat sa ne contactati . Veti fi programati la o intalnire cu evaluatorii XBGAutomobile, iar in maxim 24 ore veti afla, poate chiar primi, pretul autoturismului dumneavoastra.

Sistemul buy-back practicat de catre XBGAutomobile va va confirma preocuparea noastra pentru asigurarea satisfactiei clientilor nostri, atat la vanzarea rapida si sigura a autoturismului vechi , dar si la achizitionarea certa si eficienta a autoturismului dorit.

 

Persoana contact evaluari buy-back/achizitii automobile: Badoiu Radu

Tel 0742703998


  CoppyRight 2005 © by Xpert Business Grup