Home
 
Despre noi
Showroom
Consignaţie
Avariate
Tuning
Catalog
Auto V.I.P.
Finantari
Referente
Link-uri utile
Servicii
Buy-back
Parteneri
Comanda
Contact
 
Versiune HTML
 
 
        Finantari
 

Societatea noastra incearca mereu sa vina in intampinarea nevoilor si dorintelor clientilor nostri.

De aceea a stabilit contacte si colaboreaza cu principalele firme de profil din Romania in incercarea de a va oferi cele mai bune conditii financiare .

Cel mai simplu se poate cumpara o masina cu plata integrala,insa nu intotdeauna avem banii necesari! Daca sunteti persoana fizica puteti apela la credit sau leasing. Pentru ambele variante consilierul nostru, Iaela Cucu, va va ajuta sa va alcatuiti dosarul de finantare interfata dintre dumneavoastra si banca respective societatea de leasing.

Pentru clientii persoane juridice propunem cele mai bune oferte de finantare din partea societatii de leasing care este agreeata de firma noastra, iar daca nu, solutia noastra nu se ridica la nivelul exigentelor dumneavoastra va asiguram ca intotdeauna vom gasi o rezolutie excelenta pentru acoperirea nevoilor dumneavoastra.

Societatea noastra prin consilierul sau va pune la dispozitie servicii complementare privind:

 • Consultanta in alegerea ofertei de finantare si in probleme de leasing.
 • Facilitarea intocmirii formalitatiolor vamale, omologare si inmatriculare a autovehiculelor.
 • Asigurare full casco, fara fransize, prin negociere directa cu societatea de asigurare si service post vanzare pe perioada asigurata, inclusiv consultanta pentru alte bunuri ce se doresc asigurate de catre dumneavoastra stimate client .

  Societatea noastra promoveaza o filosofie de firma centrata pe multumirea deplina a clientilor sai , ideile suport ale acesteia fiind:

 • CREATIVITATE - scheme de finantare flexibile, adaptate sitiuatiei.
 • FLEXIBILITATE - abordare personalizata a clientilor.
 • ADAPTABILITATE - acordarea finantarii pentru foarte multe categorii de bunuri, in respectul dorintelor clientilor nostri.
 • COMPETITIVITATE - perioada lunga de finantare si dobanzi reduse.
 • OPERATIVITATE decizii si plati rapide.
 • SERVICE POST VANZARE asistenta in orice problema legata de relatia clientilor nostrii cu banca unde acestia au cont deschis sau vor deschide, se acorda consultanta pentru obtinerea unei carti de credit internationale si/sau de debit, in decursul negocierilor pentru un credit ipotecar sau pe termen scurt.
 • SATISFACTIE - consultanta privind incheierea asigurarilor casco, buchet, de accidente, asigurarilor pentru bunurile imobile si mobile proprii sau/si cesionate in favoarea societatilor abilitate.

  Toate acestea pentru ca dumneavoastra sa economisiti timp si bani!
  -------------------------------------------------------------------------------------------
  CONTACTATI CHIAR ACUM CONSILIERUL NOSTRU,
  Telefonul mobil 0740-107049 va sta la dispozitie zilnic intre 9.00 19.00.
  -------------------------------------------------------------------------------------------

  Pentru o rezolutie optima a necesitatilor dumneavoastra completati va rog urmatorul formular si trimiteti-l pe mail la urmatoarea adresa:
  >> office@xbgautomobile.ro<<
  Download formular

 •   CoppyRight 2005 © by Xpert Business Grup