Home
 
Despre noi
Showroom
Consignaţie
Avariate
Tuning
Catalog
Auto V.I.P.
Finantari
Referente
Link-uri utile
Servicii
Buy-back
Parteneri
Comanda
Contact
 
Versiune HTML
 
 
        Plan de investitii
 

Plan de investitii XBG

 

Incepand din acest an firma noastra va ofera posibilitatea de a deveni parteneri de afaceri in domeniul importului de autoturisme SH. Ca si in orice parteneriat de durata si succes, partile stabilesc de la inceput conditiile colaborarii. Astfel noi venim cu urmatoarele avantaje:

-furnizori externi de incredere (parcuri auto din Germania cu care avem parteneriat),

-logistica bine pusa la punct in vederea transportului autoturismului in tara,

-piata de desfacere in continua crestere si

-personal calificat in vanzari si intocmirea documentatiei de import.

Dumneavoastra, ca si partener, trebuie sa investiti incredere si un capital variabil in functie de disponibilitatile personale concrete. .

Cum se desfasoara afacerea?

Simplu: Partenerul asociat investeste un capital de lucru pe care firma noastra il va utiliza in achizitionarea autoturismelor din import. In momentul vanzarii autoturismului acesta va incasa un procent de 5% din suma investita. Pe tot parcursul desfasurarii parteneriatului investitorul va fi informat in ce autoturism a fost investit capitalul sau, iar in momentul vanzarii autoturismului va incasa profitul realizat, in functie de suma investita. Un exemplu concret: la o investitie de 3000 de euro se incaseaza 150 de euro in momentul vanzarii autoturismului.

Ce garantii oferim?.

In primul rand seriozitatea noastra si respectul fata de partenerii nostril de afaceri, indiferent de suma investita. Investitorul isi poate retrage oricand suma investita in momentul vanzarii masinii sau mai repede cu conditia unui preaviz de minim 15 zile in cazul sumelor de pana in 6000 euro si de o luna in cazul sumelor mai mari. Pe tot parcursul investitiei autoturismul este gajat in favoarea investitorului, riscul find astfel redus la zero.

Avantajele investitorului..

Oferim un parteneriat pe termen lung intr-un domeniu profitabil, fapt confirmat de experienta noastra si de certitudinea ca piata auto SH din Romania este in continua dezvoltare dupa cum rezulta din statistici si prognozele de specialitate. Avantajul unui castig cert si substantial in conditiile in care dobanda bancara nu depaseste o medie de 8% anual. In cazul unei investitii in autoturisme se poate ajunge si la un procent de 100% pe an. Riscurile investitiei sunt minime, fiind vorba de marfuri cautate si neperisabile.

 

Pentru detalii suplimentare.

Persoana contact Radu Badoiu

Tel 0742703998


  CoppyRight 2005 © by Xpert Business Grup