Home
 
Despre noi
Showroom
Consignaţie
Avariate
Tuning
Catalog
Auto V.I.P.
Finantari
Referente
Link-uri utile
Servicii
Buy-back
Parteneri
Comanda
Contact
 
Versiune HTML
 
 
        Servicii     Pentru a satisface cat mai profesional necesitatile clientilor nostri va oferim urmatoarele servicii suplimentare:
 


Logistica
 • Pentru depasirea barierelor de timp si spatiu, firma XBGAutomobile ofera clientilor sai un serviciu suplimentar care consta in aducerea autoturismului, achizitionat din parcul auto propriu, de un sofer profesionist, in maximum 24 de ore la client acasa oriunde pe teritoriul Romaniei. De asemenea asiguram transport cu platforma intern si extern.

  Preluarea masinii pentru vanzare in consignatie
 • Cand doriti sa va vindeti autovehiculul rulat, firma noastra va ofera, contra unui comision negociabil, posibilitatea de expunere a autovehiculului in regim de consignatie virtual (vezi rubrica Consignatie) cat si expunerea acestuia in parcul auto, astfel avand acces la intreaga noastra baza de date de clienti potentiali.

  Consultanta finantare
 • Va stam la dispozitie cu informatii pentru procedurile de Finantare (leasing, creditare) pentru orice tip de autovehicule.

  Buy Back
  Va preluam autovehiculul dumneavoastra in sistem Buy Back si va oferim un alt autovehicul, fie din stoc, fie la comanda, cu plata doar a diferentei de pret; vezi rubrica Buy Back.

  Import autovehicule rulate.
 • Importam autovehicule rulate la comanda dumneavoastra, cu livrare in maxim 10 zile de la data achitarii avansului. Se garanteaza numarul de kilometri afisati la bord. Pentru o mai usoara orientare am creat rubrica Catalog unde puteti vizualiza cateva dintre marcile si tipurile de autoturisme care se pot aduce la comanda. Pentru detalii in ceea ce priveste procedura de comanda va invitam sa vizitati sectiunea Comanda.
 •   CoppyRight 2005 © by Xpert Business Grup